Top

Vloermatten Set - Volvo 850 / S70 / V70 Classic

Nieuw
  • Vloermatten Set - Volvo 850 / S70 / V70 Classic
  • Vloermatten Set - Volvo 850 / S70 / V70 Classic
37,95


Set pasklare automatten voor uw Volvo 850, S70 en V70 Classic van modeljaren 1992 t/m 1999. Deze matten zijn speciaal op maat gemaakt en zullen dan ook precies passen. Uit hoogwaardig naaldvilt gemaakt, met een gefestonneerde rand en voorzien van een hakstuk. Daarnaast zijn ze voorzien van de standaard bevestiging gaten zodat u ze makkelijk kunt vastklikken in uw auto, net zoals de originele. Er zit ook een granulaat antislip laag op waardoor de mat niet zal wegglijden.

Automatten zijn een belangrijke barrière tussen het tapijt van de auto en het vuil en vocht dat van uw schoenen afkomt. Ze zijn speciaal ontworpen om het tapijt en uw autovloer te beschermen tegen vuil, slijtage en zout. Als uw automatten versleten zijn of u heeft helemaal geen automatten dat kan vuil en vocht permanente vlekken achterlaten in uw tapijt. Het kan ook doorlekken naar uw autovloer die dan kan gaan roesten. Met deze automatten voorkomt u dat.

Als u automatten in uw auto heeft liggen is dit ook erg handig en gemakkelijk bij het schoonmaken. U haalt de automatten uit de auto en klopt ze uit. Zo voorkomt u dat u uw auto grondig moet schoonmaken en stofzuigen.

Houdt uw auto langer netjes en schoon met deze automatten!

* Let op: deze mattenset is enkel geschikt voor links gestuurde versies

Artikelnummer: TEP-TMVO503
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code