Advanced Diesel Fuel Conditioner

Advanced Diesel Fuel Conditioner
Advanced Diesel Fuel Conditioner

Forté Advanced Diesel Fuel Conditioner (400ml) is een conform de EN 590 norm multifunctioneel en asloos verbrandend reinigingsproduct dat tevens de roetuitstoot vermindert.

Artikelnummer

FOR44417 

Verzendkosten

€ 8,95 

€ 23,95 *
€ 15,00 *
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

Forté Advanced Diesel Fuel Conditioner (400ml) is een conform de EN 590 norm multifunctioneel en asloos verbrandend reinigingsproduct dat bij voorgeschreven gebruik alle dieselmotoren de volgende voordelen biedt:

• Reinigt het complete brandstofsysteem inclusief injectoren en verstuivers.

• Verhoogt de noodzakelijke smering van pompen, injectoren en verstuivers van hogedrukbrandstofsystemen, zoals aangetoond met de HFRR test.

• Vermindert roetvorming en blow-by- verontreiniging in de motorolie door reiniging van de toplands en de zuigerveergroeven.

• Verbetert de verbranding en vermindert de vervuiling van het inlaatspruitstuk via het E.G.R. en het C.V. - systeem.

• Verlaagt de roetbelasting van het DPF of SCR roetfilter doordat tijdens de verbranding minder roet ontstaat.

• Minimaliseert de brandstofcorrectie door een optimale mengselbereiding.

• Verhoogt de opslagbestendigheid, speciaal van biodiesel en mengsels met EN 590 diesel.

• Verlaagt de temperatuur waarbij brandstoffilters verstoppen.

Door de behandeling van dieselbrandstof bij dieselmotoren voorzien van lijnpompen en alle hogedruk brandstofsystemen zoals pompverstuivers en Common Rail met Forté Advanced Diesel Fuel Conditioner blijft de brandstof voldoen aan de EN 590 norm en wordt bij alle soorten dieselmotoren de efficiëntie en het motorvermogen geoptimaliseerd en storingen voorkomen.

Forté Advanced Diesel Fuel Conditioner herstelt de mengselbereiding zodat de verbranding volgens motorontwerp plaatsvindt en aan de gestelde Euro-normen voor uitlaatgasemissies wordt voldaan.

Forté Advanced Diesel Fuel Conditioner is compatibel met alle soorten dieselbrandstof, inclusief PPO, biodiesel (RME) en zwavelvrije diesel.

Advies nodig?

Advies nodig?

Stuur een email