Cooling System Flush

Cooling System Flush
Cooling System Flush

Forté Cooling System Flush is een complex mengsel van organische zuren en roestwerende middelen, dat roest en ketelsteen uit het koelsysteem verwijdert. De metalen oppervlakken worden weer scho

Artikelnummer

FOR05017 

Verzendkosten

€ 8,95 

€ 21,00 *
€ 14,70 *
Prijs per 

 

Forté Cooling System Flush is een complex mengsel van organische zuren en roestwerende middelen, dat roest en ketelsteen uit het koelsysteem verwijdert. De metalen oppervlakken worden weer schoon en de warmteoverdracht wordt weer hersteld. Bij gebruik volgens voorschrift in het koelsysteem van een motor biedt Forté Cooling System Flush de volgende voordelen:

  • Lost ketelsteen en corrosie op van interne oppervlakken van de radiateur en watermantel van de motor die vervolgens uit het systeem kunnen worden gespoeld.

  • Herstelt de warmteoverdrachtcapaciteit van het koelsysteem zodat de motor weer correct gekoeld wordt.

  • Beïnvloedt de smering van de motor positief door een lagere thermische belasting van de motorolie.

  • Herstelt de voorgeschreven bedrijfstemperatuur en de motor zal optimaal presteren.

  • Reduceert de kans op problemen in verband met oververhitting en de daaruit volgende defecten.

Forté Cooling System Flush kan volgens voorschrift veilig in koelsystemen gebruikt worden zonder onderdelen te beschadigen. Forté Cooling System Flush is compatibel met alle antivries- en koelvloeistofformules op basis van glycol en is tevens geschikt voor ‘fill for life'-systemen.

Om de juiste warmtehuishouding en optimale motorprestaties te handhaven, adviseren wij minstens eenmaal per jaar het koelsysteem met Forté Cooling System Flush te reinigen.

Advies nodig?

Advies nodig?

Stuur een email