Cooling System Conditioner

Cooling System Conditioner
Cooling System Conditioner

Forté Cooling System Conditioner is een nieuwe generatie beschermingsproduct dat corrosiebescherming biedt in koelsystemen die uitgerust zijn met lichtgewicht aluminium radiateurs.

Artikelnummer

FOR05119 

Verzendkosten

€ 8,95 

€ 14,95 *
€ 10,47 *
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

Forté Cooling System Conditioner is een nieuwe generatie beschermingsproduct dat corrosiebescherming biedt in koelsystemen die uitgerust zijn met lichtgewicht aluminium radiateurs. Het product bevat geen boraten, fosfaten, aminozuren, nitraten of nitriet. De combinatie van Long Life koelvloeistoffen met de corrosiewerende middelen van Cooling System Conditioner zorgt ervoor dat het koelsysteem probleemloos en effectief functioneert. Bij gebruik volgens voorschrift in koelsystemen biedt Forté Cooling System Conditioner de volgende voordelen:

  • Onderhoudt langdurig het koelend vermogen van het koelsysteem.

  • Voorkomt de vorming van ketelsteen op oppervlakken waar warmteoverdracht plaatsvindt, wat een doeltreffende werking van het koelsysteem garandeert.

  • Voorkomt corrosie van alle toegepaste materialen van het koelsysteem waardoor een efficiënte koeling gehandhaafd blijft en schade aan het koelsysteem door corrosie wordt voorkomen.

  • Beschermt tegen cavitatie en elektrolytische corrosie die na verloop van tijd resulteren in oververhitting van het koelsysteem door koelvloeistoflekkage.

  • Het koelsysteem blijft langdurig onderhoudsvrij functioneren.

  • Beschermt langdurige tegen koelsysteem gerelateerde storingen.

  • Beschermt tegen corrosie in moderne lichtgewicht aluminium radiateurs.

Forté Cooling System Conditioner bevat corrosiewerende middelen die gebaseerd zijn op de technologie van hybride organische zuren en een levensduur van vijf jaar te boven gaan omdat ze niet verbruikt worden in het proces van corrosiebescherming.

Forté Cooling System Conditioner is compatibel met alle antivries- en koelvloeistofformules op basis van glycol, ‘fill for life` en OAT (Organic Acid Technology) koelvloeistoffen.
Forté Cooling System Conditioner is een onderhoudsproduct dat aan een schoon koelsysteem, vrij van ketelsteen en corrosie, moet worden toegevoegd om storingen te voorkomen.

Advies nodig?

Advies nodig?

Stuur een email